Το ΚΗ' ετήσιο Συνέδριο της ΟΣΦΕ πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή για την πορεία του φαρμακευτικού κλάδου. Οι ανάγκες των καιρών επιβάλλουν στο συνεταιριστικό κίνημα να προχωρήσει αποφασιστικά και με τόλμη, προτάσσοντας την εξυπηρέτηση της υγείας των πολιτών και την επιβίωση του φαρμακείου μέσα από νέες μορφές συνεργασιών και υπηρεσιών.

Έτσι, ο τίτλος του ΚΗ' Συνεδρίου είναι «Ο ρόλος του φαρμακείου ως μέρος της ΠΦΥ, η συμβολή στην υγεία των πολιτών και στη μείωση των δαπανών υγείας».

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (ΟΣΦΕ) σε συνεργασία με τον ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ. και τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, στις 6 & 7 Ιουνίου 2015, στο Ίδρυμα Ευγενίδου-Planetarium. Η φετινή διοργάνωση αποτελεί τομή στην ιστορία τ ων Συνεδρίων της ΟΣΦΕ, καθώς για πρώτη φορά δεν θα το παρακολουθήσουν μόνο οι αντιπρόσωποι των τοπικών συνεταιρισμών, αλλά την πρώτη ημέρα θα είναι ανοικτό για όλους τους φαρμακοποιούς.

Προσκεκλημένοι, για να λάβουν μέρος στη συζήτηση, είναι όλοι οι φορείς του φαρμάκου και της οικονομίας, καθώς και επιφανείς συνεταιριστές από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, ενώ θα συζητηθούν θέματα που έχουν σχέση με τη δημόσια Υγεία, την ανάπτυξη μέσω των συνεταιριστικών δομών, τα δίκτυα και τη λειτουργία των φαρμακείων.

Οι διοργανωτές, ΟΣΦΕ, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΠΕΙΦΑΣΥΝ, καλούν όλους τους φαρμακοποιούς, είτε είναι μέλη των Συνεταιρισμών τους, είτε όχι, να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου και να συμβάλλουν στον προβληματισμό για την επόμενη μέρα.

Διοργάνωση

Χορηγοι Επικοινωνίας